Jaha! Varför står de där skorna där?-Well, why those shoes?

20180120_130057Jo, det är för att inga ska råka sätta sig där av misstag – då kan hela härligheten braka samman! Det vill jag inte. Så – genom att vädja till den spontana motviljan att sätta sig där vilket jag förmodar mina slitna skor framkallar (icke skitiga) – så hoppas jag rädda både hylla och gäst!

Well, it is because no one will happen to sit down there by mistake – then it all may crash and go down! I do not want that. So, by appealing to a spontaneous reluctance to sit next to my worn and torn shoes – I hope to save both shelf and guest!

Ange önskat datum och antal personer nedan så får du ett svar från vår privata e-postadress så fort vi kan! - Write dates and number of persons in Your party below and You will get a response from our private email address as soon as we can!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.